Welkom op de site van NV Selecta, 

 

In een vorig leven heeft Stefaan Vanrobaeys meerdere motorcrossavonturen tot een goed einde gebracht en  is hij er ook in geslaagd om van zijn hobby zijn werk te maken.
Zijn passie voor scooters, moto's en quads leidden tot de oprichting van NV Selecta, dat reeds het vertrouwen geniet van talrijke tevreden klanten. Ons deskundig en enthousiast team garandeert U een professionele en persoonlijke aanpak!

We zetten ons in om een perfecte service te geven aan al onze klanten, zowel bij aankoop, onderhoud of herstellingen. En dat allemaal tegen een scherpe prijs!!

NV Selecta is exclusief dealer van het wereldwijd gekende merk Kymco, dat scooters, maxiscooters en tevens ook Quads aanbiedt. Ook voor andere merken bent U bij ons aan 't goeie adres.

We geven U graag professioneel advies bij de aankoop van uw voertuig en hechten tevens veel belang aan de service na verkoop. (2 jaar garantie zonder km-beperking).
We beschikken tevens over een eigen atelier en voldoende technische knowhow om al Uw problemen zo snel mogelijk op te lossen. Bezoek ons vrijblijvend in onze showroom! 

 

Tot ziens bij NV Selecta.